SYKSYN 2013 HARRASTELIIKUNTAAN ILMOITTAUTUMINEN 1.8. klo 12 alk.

28.6.2013

Ilmoittautuminen syyskadelle internetin kautta alkaa 1.8.2013 klo 12. Valitse sivuiltamme Harrasteliikunta -> Ilmoittautuminen. Mikäli tunti tulee täyteen, se ei enää näy internet ilmoittautumisessa.

KAUSIKORTTIEN MYYNTI SYYSKAUDELLE 2013

Ilmoittautuminen syyskadelle internetin kautta alkaa 1.8.2013 klo 12. Valitse sivuiltamme Harrasteliikunta -> Ilmoittautuminen. Mikäli tunti tulee täyteen, se ei enää näy internet ilmoittautumisessa. 

Voit ilmoittautua jonoon kurssille lesi(at)leppavaaransisu.fi, ilmoita nimesi tai lapsesi nimi, osoite, syntymäaika ja puhelinnumero, sekä s-postiosoite.

ILMOITTAUDU AINA LASTEN KURSSIEN KOHDALLA LAPSEN NIMELLÄ ja syntymäajalla. Voit ilmoittaa kaavakkeeseen kuitenkin vanhemman yhteystiedot varsinkin pienempien lasten kohdalla, mikäli lapsella ei ole omaa s-postiosoitetta tai matkapuhelinnumeroa.

 

KUN ilmoittaudut netin kautta ja haluat maksaa Smartumin liikuntaseteleillä ja Smartumin kulttuuriseteleillä sekä Tyky-, että Virike-seteleillä, sekä käteisellä, niin valitse ilmoittautumisen yhteydessä tulostettava lasku ja tule maksamaan kurssi paikanpäälle myyntiaikoina Vallikallion toimistolla (Rautakiskonkuja 5) ma 5.8. klo 16-18 ja to 8.8. klo 16-18 ja Karakalliossa (Karakalliontie 10) ti 6.8. klo 16-18  ja ke 7.8. klo 16-18.  Vallikallion toimisto (Rautakiskonkuja 5) myös auki normaalisti arkisin klo 10-15 1.8.-16.8..eli otamme vastaan maksuja myös toimiston aukioloaikoina.  

 

Maksamalla laskun varmistat paikkasi tunnille. Halutessasi nopeuttaa vahvistusta, voit tulla näyttämään kuittia maksusta Vallikallion tai Karakallion toimistolla tai lähettää sähköisen kopion siitä lesi(at)leppavaaransisu.fi, jolloin et joudu odottamaan 3 pankkipäivää, vaan kuittaamme heti maksun maksetuksi ja paikkasi kurssilla vahvistetuksi.

 

Jälki-ilmoittautuminen alkaa tiistaina 12.8.2013 klo 12 internetissä ja paikanpäällä Vallikallion toimistolla päivisin ja Sisusaleilla iltaisin aukioloaikojen mukaan. Myös kauden alettu sattaa vapautua paikkoja eli kannattaa jättää yhteystiedot lesi(at)leppavaaransisu.fi ja otamme yhteyttä vielä kauden alettuakin, mikäli paikkoja vapautuu.

 

Puhelintiedustelut arkisin ti-pe klo 12-14 ma klo 13-15 puh. 044 340 5326 ja iltaisin Karakallion Sisusalin vastaanottoaikoina puh. 0503137744, ks. yhteystiedot. Ensisijaisesti toivomme puhelimitse vain kurssien sisältöä ja maksuja jne, koskevia kysymyksiä. Myös kurssien sisältöä koskevia kysymyksiä voi lähettää sähköpostitse lesi(at)leppavaaransisu.fi.

 

Paikan päällä kausikorttia ostaessasi otamme vastaan vain käteistä rahaa tai Smartumin liikuntaseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä sekä Tyky-, että Virike-seteleitä.

Muistathan että mikäli tunneille ei tule tarpeeksi ilmoittautuneita, tunti saatetaan peruuttaa. Tällöin ilmoittautumismaksu palautetaan ilmoittautuneelle siltä osalta, kun tunteja jää pitämättä.