Ajankohtaista

Aikuisten harrasteliikunnan kautta on pidennetty Karakalliossa sisusaleilla. Asiakkaamme ovat toivoneet uudistusta ja nyt kautemme noudattelee enemmän suomalaisten loma-aikoja ja tukee säännöllisenä jatkuvaa liikuntaharrastusta. Aikuisten tunnit alkavat jatkossa jo elokuun puolivälin tienoilla eli tänä syksynä 19.8. ja jatkuvat joulukuun puoleen väliin asti, tänä vuonna 14.12. Muutos ei koske lasten harrasteliikuntaa tai yhteistyössä toteutettavia tunteja, eikä koulujen vuoroja.
Ilmoittautuminen syyskadelle internetin kautta alkaa 1.8.2013 klo 12. Valitse sivuiltamme Harrasteliikunta -> Ilmoittautuminen. Mikäli tunti tulee täyteen, se ei enää näy internet ilmoittautumisessa.
Leila Pirttilahti CSIT:n mestariksi
Pahoittelemme aikatalumuutosta.
Juoksukoulu on aloittelevan juoksijan starttikurssi, jonka neljän infokerran aikana käydään läpi lenkkeilyn ydinasioita. Saat tiiviin paketin juoksuharrastamisen aloittamiseen, ja vaikka harrastaisit jo niin pikakurssi oikeaan treenaamiseen ei ole pahitteeksi. Juoksukoulu on aloittelijan olkapää ja lenkkeilijän tuki keskittyä oikeisiin asioihin. Sisällössä keskitytään juuri olennaisiin asioihin, jotta sinun lenkkeilysi olisi mahdollisimman nautinnollista.
Harrasteliikunnan kesäajan aikataulu on julkaistu touko- ja kesäkuun osalta. Elokuun sisäjumppien aikataulu tarkentuu vielä kesäkuun alussa. Uutuutena PUISTOKAHVAKUULA, jonka lähtöpaikkana tuttu Karakallion sisusali.
Voit antaa palautetta harrasteliikunna keväästä 2013 ja esittää kehitysehdotuksia ja toiveita syksylle 2013 vasemmalla olevan linkin kautta. Palautteesi on meille tärkeää. Kiitos jo etukäteen.
Tiistain 16.4. niska-selkä-hartiat sijaiselle oli käynyt inhimillinen erehdys ja tunti jäi valitettavasti pitämättä. Pahoittelemme ja kausimaksun maksaneet asiakkaat voivat käydä korvaamassa kyseisen kerran KM merkatuilla tunneilla.
Kausimaksun maksaneet jäsenet voivat osallistua veloituksetta valitsemalleen KM merkatulle tunnille tällä tai ensi viikolla. Myös poikkeuksellisesti tänään klo 18:00 Tervekeho tunnille, vaikkei se ole KM tunti. Pahoittelemme.
RSS ATOM