Harrasteliikunta (Ryhmäliikunta)

Seuraathan internet-sivujamme. Kaikki harrasteliikunnan tunteja koskevat päivitykset ja muutokset tiedotetaan sivuillamme ja facebookissa. Myös saman päivän mahdolliset muutokset.

Leppävaaran Sisu ry. tarjoaa kaikille monipuolista ja laadukasta ryhmäliikuntaa.

Aikuisille Sisu tarjoaa ryhmäliikuntana aina raskaista lihaskuntotunneista ja kahvakuulasta perinteisempiin aerobicin kaltaisiin tunteihin ja kehonhuoltoon kuten Pilatekseen ja syvävenyttelyyn.

Kaiken ikäisille lapsille Sisu tarjoaa monia eri liikuntamuotoja kuten sählyä, erilaisia tanssitunteja, urheilukouluja, juniorijumppaa ja satutanssia ja paljon muuta!

Perheille on tarjolla perheliikuntaa mm. perhesählyä sekä Aikuinen-Lapsitreeniä

Tutustu tarjontaan ja mikäli kysymyksiä ilmenee, ota yhteyttä lesi(at)leppavaaransisu.fi

 

Ajankohtaista

Sunnuntain Powerbody tunnin ohjaa jatkossa Annis! Tervetuloa meille ohjaajaksi :)

10.12.2019
Saatte maistiaisen Anniksesta jo 18.12.2019 klo 18 järjestettävässä Powerbody tunnilla! Tunti on korvaava kerta, eli kaikille KK sekä J-korttilaisille maksuton. Tervetuloa :)

Kauden Päätösjuhlat asiakkaille lauantaina 14.12.2019

9.11.2019
Leppävaaran Sisu ry järjestää kauden viimeisen jumppamaratonin yhteyteen asiakkaille joulujuhlan. Jumppamaraton järjestetään ja poikkeuksellisesti yhden ohjaajan sijasta on kaksi. klo 11:00 pidämme Kahvakuula 50min Mirvan ohjaamana klo 12:00 pidämme BodyShape 55min Petyan ohjaamana Tunneille on vapaapääsy, ei edellytä ennakkoilmoittautumista Tarjolla on jouluisia herkkuja Asiakaspalvelu on myös avoinna 10-13 eli ilmoittautumisen kevätkaudelle 2020 voit hoitaa myös kätevästi paikanpäällä :)

Harrasteliikuntajaosto

 

Mia Jokinen, puheenjohtaja
Petra Nyman, varapuheenjohtaja

Joni Heinonen

Eko Viljanen