Harrasteliikunta (Ryhmäliikunta)

Seuraathan internet-sivujamme. Kaikki harrasteliikunnan tunteja koskevat päivitykset ja muutokset tiedotetaan sivuillamme ja facebookissa. Myös saman päivän mahdolliset muutokset.

Leppävaaran Sisu ry. tarjoaa kaikille monipuolista ja laadukasta ryhmäliikuntaa.

Aikuisille Sisu tarjoaa ryhmäliikuntana aina raskaista lihaskuntotunneista ja kahvakuulasta perinteisempiin aerobicin kaltaisiin tunteihin ja kehonhuoltoon kuten Pilatekseen ja syvävenyttelyyn, sekä tietenkin erilaisia tanssitunteja.

Kaiken ikäisille lapsille Sisu tarjoaa monia eri liikuntamuotoja kuten sählyä, erilaisia tanssitunteja, urheilukouluja, juniorijumppaa ja satutanssia ja paljon muuta!

Perheille on tarjolla perheliikuntaa mm. perhesählyä, perhetouhua sekä aikuinen-taapero jumppaa ja mammajumppaa, jonne vauvat ovat tervetulleita!

 

Ajankohtaista

Torstain 12-16v sählytunnilla vielä kivasti tilaa! Tervetuloa kokeilemaan

26.8.2019
Ilmoittautuminen käy kätevästi internetsivujemme kautta :)

Leppävaaran Sisun ensimmäinen Jumppamaraton lauantaina 17.8.2019 klo 11-14 Karakallion Sisu-saleilla! Tervetuloa :)

11.8.2019
Ohjelmassa: klo 11 Tehojumppa, klo 12 HIIT 45min ja klo 13:00 Core Ohjaajana toimii Tanja Kristansson

Leppävaaran Sisun johtokunta hoitaa käytännön asiat

31.7.2019
Toiminnanjohtajan tehtävät ovat jakautuneet Leppävaaran Sisun johtokunnan kesken. Pyydämme asiakkaita ystävällisesti kiireettömissä asioissa laittamaan sähköpostia (lesi@leppavaaransisu.fi) Vastaamme kaikkiin sähköposteihin mahdollisimman pian. Tavoitat Harrasteliikuntajaoston puheenjohtajan Mia Jokisen arkisin ma-pe 15-18 numerosta 044 340 5327 Kiireelliset asiat suoraan puheenjohtajalle Eko Viljanen 050 320 9911

Harrasteliikuntajaosto

 

Mia Jokinen, puheenjohtaja
Petra Nyman, varapuheenjohtaja

Joni Heinonen

Eko Viljanen