Harrasteliikunta (Ryhmäliikunta)

Seuraathan internet-sivujamme. Kaikki harrasteliikunnan tunteja koskevat päivitykset ja muutokset tiedotetaan sivuillamme ja facebookissa. Myös saman päivän mahdolliset muutokset.

Leppävaaran Sisu ry. tarjoaa kaikille monipuolista ja laadukasta ryhmäliikuntaa.

Aikuisille Sisu tarjoaa ryhmäliikuntana aina raskaista lihaskuntotunneista ja kahvakuulasta perinteisempiin aerobicin kaltaisiin tunteihin ja kehonhuoltoon kuten Pilatekseen ja syvävenyttelyyn, sekä tietenkin erilaisia tanssitunteja.

Kaiken ikäisille lapsille Sisu tarjoaa monia eri liikuntamuotoja kuten sählyä, erilaisia tanssitunteja, urheilukouluja, juniorijumppaa ja satutanssia ja paljon muuta!

Perheille on tarjolla perheliikuntaa mm. perhesählyä, perhetouhua sekä aikuinen-taapero jumppaa ja mammajumppaa, jonne vauvat ovat tervetulleita!

 

Ajankohtaista

LEPPÄVAARAN SISUN PÄÄSIÄISEN JUMPAT 2018

26.3.2018
Perheille ja lapsille 3-8 vuotta tarjolla iloinen maksuton pääsiäisen musiikki/tanssiliikuntatuokio pe 30.3. klo 10:30-11:15, jossa 3-5 vuotiaat voivat vanhemman/isovanhemman kanssa ja 6-8 vuotiaat joko oman aikuisen kanssa tai ilman, päästä kokeilemaan tanssia ja musiikin riemua. Aiempaa kokemusta ei vaadita. Alle 3-vuotiaat pikkusisarukset ovat tervetulleita mukaan oman vanhemman/isovanhemman seurassa. Isompien lasten vanhemmilla/saattajilla on mahdollisuus samaan osallistua aikuisten Hiit Treeniin klo 10:30-11:15, 8€ hintaan. Aikuisille tarjolla kertamaksullista 8€/krt jumppaa pe 30.3. klo 10:30 Hiit Treeni 45 min ja ma 2.4. klo 18 Tehojumppa. Asiakaspalvelu auki pe 30.3. ennen ja jälkeen klo 10:30-11:15 tunteja. Korttimaksut ja muut asiat. Osoite: Leppävaaran Sisu ry, Karakalliontie 10, 02620 Espoo sisäänkäynti ostoskeskuksen takaa Tervetuloa!

Harrasteliikuntajaosto


Petra Nyman, puheenjohtaja
Mia Jokinen, varapuheenjohtaja
Annika Jokinen, sihteeri
Marko Häkkinen
Sari Koivumäki

Joni Heinonen