Ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN

ILMOITTAUTUMINEN alkaa to 24.5. klo 12 VASEMMANPUOLEISESTA LINKISTÄ tai osoitteessa: https://www.selkotieto.com/lesi/. Mikäli tunti tulee täyteen, se ei enää näy internet ilmoittautumisessa pudotusvalikossa.  Voit ilmoittautua jonoon lesi@leppavaaransisu.fi.

 

Ilmoittautuminen ja maksaminen kortilla/liikuntaseteleillä tms./Laskuasioiden hoito Vallikallion toimistolla aukioloaikojen mukaisesti:

KUN ilmoittaudut netin kautta ja haluat maksaa Smartumin liikuntaseteleillä ja Smartumin kulttuuriseteleillä sekä Tyky-, että Virike-seteleillä, sekä käteisellä tai kortilla, niin valitse ilmoittautumisen yhteydessä tulostettava lasku ja tule maksamaan kurssi paikanpäälle myyntiaikoina Vallikallion toimistolla (Rautakiskonkuja 5)

ma-ke 8-16

to 12-16

pe 7:30-15:30

TO 31.5.2018 asti ja uudestaan 1.8.2018 alkaen.

tai Karakallion salit (Karakalliontie 10)

Karakallion asiakaspalvelu toukokuun ajan 30.5. asti:

Asiakaspalvelu avoinna sisusalilla (käteismaksut ja kortiostot):

Ma 18:30-20:30

Ke 18:30-20:30

ja MA 4.6, 11.6., 18.6. ja 25.6. klo 17:30-19

*Joustokortteja luovutetaan henkilöllisyystodistusta ja maksukuittia/mobiilikuittia vastaan aukioloaikoina elokuussa aukioloaikojen mukaan.

Lisätiedot puhelimitse

Sari Koivumäki p. 044 340 5327 31.5.2018 asti ja uudestaan 1.8.2018 alkaen

1.6.-31.7.2018 välisenä aikana Puheenjohtaja Eko Viljanen p. 044 340 5326.

 

Voit ilmoittautua jonoon kurssille lesi(at)leppavaaransisu.fi, ilmoita nimesi tai lapsesi nimi, osoite, syntymäaika ja puhelinnumero, sekä s-postiosoite.

ILMOITTAUDU AINA LASTEN- JA PERHEKURSSIEN KOHDALLA LAPSEN NIMELLÄ ja syntymäajalla. Voit ilmoittaa kaavakkeeseen kuitenkin vanhemman yhteystiedot varsinkin pienempien lasten kohdalla, mikäli lapsella ei ole omaa s-postiosoitetta tai matkapuhelinnumeroa.

 

PDF-tiedostoTietosuojaseloste.pdf (74 kB)
Teitosuojaseloste

HUOMIOITAVAT ASIAT

Hinnat eivät sisällä erillistä tapaturmavakuutusta. Huolehdithan, että oma tapaturma- tai vapaa-ajanvakuutuksesi korvaa myös liikunnan aikana sattuneet mahdolliset vahingot. Leppävaaran Sisu vastaa toiminnasta palveluntarjoajan yleisten velvoitteiden mukaisesti.

 

  • Jäsenmaksu sisältyy kausikorttien hintaan ensimmäistä kertaa 2018 kursseille ilmoittautujille
  • Maksuvälineinä käy pankkikortti, Visa, MasterCard,AmericanExpress, (Karakalliossa asiakaspalvelun sekä toimiston ollessa auki), käteinen, ePassi, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Virike-setelit ja Tyky-setelit. Mikäli käytät maksuvälineenä kyseisiä seteleitä, toimi seuraavasti: Ilmoittaudu netin kautta ja tulosta lasku tai kirjoita ylös laskun viitetiedot ja tule joko Karakallioon tai Vallikallion toimistolle maksamaan lasku aukioloaikoina.
  • Tykykuntosetelit ja tarvittaessa ePassin veloituksen, vastaanotamme kassalla, Ticket-Mind&Body tai Duo,Tyky-Onlinen,Eazy Break-liikuntaetu sekä ePassin liittymän kautta (kassalla on internet-yhteys).
  • Smartum saldo  ja ePassi-verkkomaksu, sekä Edenred mobiilimaksaminen verkossa
  • Ilmoittautua voit myös suoraan paikan päällä kausikorttien myyntiaikoina.