Hinnat

HUOMIOITAVAT ASIAT

Hinnat eivät sisällä erillistä tapaturmavakuutusta. Huolehdithan, että oma tapaturma- tai vapaa-ajanvakuutuksesi korvaa myös liikunnan aikana sattuneet mahdolliset vahingot. Leppävaaran Sisu vastaa toiminnasta palveluntarjoajan yleisten velvoitteiden mukaisesti.

 

  • Jäsenmaksu sisältyy kausikorttien hintaan uusilla jäsenillä
  • Maksuvälineinä käy käteinen raha, pankkikortti, Visa, MasterCard,AmericanExpress, ePassi, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Virike-setelit. 
  •  MobilePay #11679
  • Smartum saldo  ja ePassi-mobiilisovellus, sekä Edenred mobiilimaksaminen verkossa. Edenred(duo) kortti veloitus ei käy maksuvälineenä. Asiakas ohjataan suorittamaan maksu sovelluksen kautta tai vastaavasti oman asiakasportaalin kautta.
  • Ilmoittautua voit myös suoraan paikan päällä kausikorttien myyntiaikoina. 

 

 

 

 

 

KAUSIKORTTIEN HINNAT SYKSY 2024

 

Hinta sisältää uusille jäsenille jäsenyyden ja jäsenmaksun 2024. Jäsenyys jatkuu automaattisesti vuoden jälkeen. Muista ilmoittaa mahdollisista muutoksista. 

Lapset

Kausikortit yhdelle tietylle tunnille per viikko. Ilmoittaudu netissä lapsen nimellä ja lapsi liittyy jäseneksi, ei aikuinen. Perheliikunta sisältää yhden aikuisen ja yhden lapsen, sekä lapsen jäsenmaksun.

 

Tunnit

Hinta uusi jäsen

(Sisältää jäsenmaksun lapsi/12€  2024)

Jo keväällä harrastaneet

 

Jumppa62€50€
Sähly62€50€
Tanssi62€50€
Aikuinen&Lapsi treeni80€+ (sisarus 40€)60€+ (sisarus 30€)
Perheliikunta80€+ (sisarus 40€)60€+ (sisarus 30€)
Urheilukerho 7-10v50€38€
   

 

Aikuiset

 

Hinta sisältää uusille jäsenille jäsenyyden ja jäsenmaksun 2024. Jäsenyys jatkuu automaattisesti vuoden jälkeen. Muista ilmoittaa mahdollisista muutoksista. 

Mikäli ilmoittaudut kahdelle tai useammalle tunnille, laskussa on jäsenmaksu (25€) jokaisen ryhmän kohdalle jolle ilmoittaudut.  Eli jäsenyys maksetaan 1 kerran ja muuten asiakas vähentää itse laskunloppusummasta ylimääräiset jäsenmaksu osuudet.

Tunnit

Hinta uusi jäsen

(Sisältää jäsenmaksun 25€/aikuinen 2024)

Jo keväällä harrastaneet

Jumppa 1h/vko yhdelle tietylle tunnille (kouluilla)100€75€
Jousto-kortti (kaikki J merkityt tunnit, ei ennakkoilmoittautumista tunneille)195€170€
Kuntonyrkkeily110€85€
Budo-Karate120€95€
Kahvakuula 1krt/vko130€105€
YinJooga1krt/vko 120€95€
Pilates1krt/vko 120€95€

 

  
  

Sarjakortti (voimassa 2 kautta)

11krt

70€ 

Sarjakortti  (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset) (voimassa 2 kautta)

50€ 

 

Kertamaksut 

7€/5€

 

Kouluilla käy maksuvälineenä ainoastaan käteinen raha/ liikuntasetelit/liikuntaedut/ MobilePay #11679

Kausimaksulla mm. maksetaan ohjaajien palkat, koulutetaan ohjaajia, maksetaan salivuokrat, hankitaan välineitä, kuten soittimia ym.

 

 

Korttien selityksiä

J - Joustokortti

Ei erillistä ennakkoilmoittautumista tunneille, vaan pääset joustavasti koko viikon kaikkille J-merkatuille tunneille. Joustokortti kannattaa ostaa helpoiten ennakkoon netistä, kuten kausikortitkin sillä se sisältää jäsenyyden ja edellyttää rekisteröitymistä.

KK  -  Kausikortti on kyseiselle yhdelle valitulle tunnille kevät- tai syyskauden ajan. Ilmoittautuminen netissä tunneille.

KM  - Kertamaksu. Ei vaadi ennakkoilmoittautumista. KM-merkatuille tunneille myös sarjakortilla, jolloin kerta lasketaan 7€ arvoiseksi.

 

HUOM! Kaikkia tulevia KM- eli kertamaksullisia tunteja ei ole vielä merkattu aikatauluun, vaan kausikorttien ja joustokorttien myynnin ja kurssien täyttöasteen selvittyä, päivitämme tarpeen mukaan lisää KM merkattuja tunteja mikäli kursseille tulee tarpeeksi ilmoittautuneita, että se järjestetään, mutta paikkoja jää jonkin verran jäljelle.