Hinnat

HUOMIOITAVAT ASIAT

Hinnat eivät sisällä erillistä tapaturmavakuutusta. Huolehdithan, että oma tapaturma- tai vapaa-ajanvakuutuksesi korvaa myös liikunnan aikana sattuneet mahdolliset vahingot. Leppävaaran Sisu vastaa toiminnasta palveluntarjoajan yleisten velvoitteiden mukaisesti.

 

  • Jäsenmaksu sisältyy kausikorttien hintaan uusilla jäsenillä
  • Maksuvälineinä käy pankkikortti, Visa, MasterCard,AmericanExpress, (Karakalliossa asiakaspalvelun sekä toimiston ollessa auki ma-pe), käteinen, ePassi, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, Virike-setelit ja Tyky-setelit. Mikäli käytät maksuvälineenä kyseisiä seteleitä, toimi seuraavasti: Ilmoittaudu netin kautta ja tulosta lasku tai kirjoita ylös laskun viitetiedot ja tule joko Karakallioon tai Vallikallion toimistolle maksamaan lasku aukioloaikoina.
  • Tykykuntosetelit ja tarvittaessa ePassin veloituksen, vastaanotamme kassalla, Ticket-Mind&Body tai Duo,Tyky-Onlinen,Eazy Break-liikuntaetu sekä ePassin liittymän kautta (kassalla on internet-yhteys).
  • Smartum saldo  ja ePassi-verkkomaksu, sekä Edenred mobiilimaksaminen verkossa
  • Ilmoittautua voit myös suoraan paikan päällä kausikorttien myyntiaikoina. 

 

 

 

PDF-tiedostoHintalappu_5_pin.pdf (108 kB)
Epassin maksuohje

 

 

KAUSIKORTTIEN HINNAT KEVÄT 2019

 

Hinta sisältää jäsenyyden ja jäsenmaksun 2019. Jäsenyys jatkuu automaattisesti vuoden jälkeen. Muista ilmoittaa mahdollisista muutoksista. 
 

Lapset

Kausikortit yhdelle tietylle tunnille per viikko. Ilmoittaudu netissä lapsen nimellä ja lapsi liittyy jäseneksi, ei aikuinen. Perheliikunta sisältää yhden aikuisen ja yhden lapsen, sekä lapsen jäsenmaksun.

 

Tunnit

Hinta uusi jäsen

(Sisältää jäsenmaksun lapsi/12€  20189

 
Jumppa65€ 
Sähly65€ 
Tanssi65€ 
Musiikkiliikunta65€ 
Perhesähly110€ (+ sisarus 65€) 
Perheliikunta95€ (+ sisarus 65€) 
   

 

Aikuiset

 

Hinta sisältää jäsenyyden ja jäsenmaksun 2019. Jäsenyys jatkuu automaattisesti vuoden jälkeen. Muista ilmoittaa mahdollisista muutoksista. 

Mikäli ilmoittaudut kahdelle tai useammalle tunnille, laskussa on jäsenmaksu (25€) jokaisen ryhmän kohdalle jolle ilmoittaudut.  Eli jäsenyys maksetaan 1 kerran ja muuten asiakas vähentää itse laskunloppusummasta ylimääräiset jäsenmaksu osuudet.

Tunnit

Hinta uusi jäsen

(Sisältää jäsenmaksun 25€/aikuinen 2019)

 
Jumppa 1h/vko yhdelle tietylle tunnille kouluilla98 € 
Jumppa 1h/vko yhdelle tietylle tunnille Karakalliossa102 € 
Jousto-kortti (kaikki J merkityt tunnit, ei ennakkoilmoittautumista tunneille)220  
Pilates 1krt/vko (Karakallio)132 € 
Yoga 1 krt/vko132 € 
Pilates (koululla) 1 krt/vko118€ 
Kuntonyrkkeily / 1krt/vko132 € 
Kuntosähly 1,5h98 € 

Kahvakuula 1 krt/vko

132 € 
Budo-karate 3 krt/vko155 € 
   

Sarjakortti-jumpat (11 krt eli 1 ylimääräinen kerta vrt. kertamaksuilla maksettaessa) koskee normaalihintaisia (KM merkattuja) 55 min. jumppia

Huom! Mennessäsi kallimmalle kertamaksulliselle (KM) tunnille, lasketaan sarjakortti 8€ arvoiseksi krt ja voit maksaa erotuksen kertamaksusta käteisellä

80€ 
Triathlon alakoulu290€ +jäsenmaksut 
Triathlon yläkoulu420€+jäsenmaksut 
Krav Maga itsepuolustus peruskurssi (2 krt vko)145€ 
Krav Maga itsepuolustus kevätkausi (2 krt vko)200€ 

 

Kertamaksut


Varauduthan tasarahalla. Emme voi ottaa vastaan yli 20€ seteleitä kertamaksuja maksettaessa.

Opiskelijat,työttömät sekä eläkeläset: arkisin (ma-pe) kertamaksusta -50% normaalihintaisista jumpista, alennuksen saat todistusta näyttämällä. Alennus ei koske erikoishoinniteltuja tunteja (pilates, jooga, kahvakuula)

TunnitHinta
Jumpat8€

Pilates, Yoga, Kahvakuula

10€

 

Kausimaksulla mm. maksetaan ohjaajien palkat, koulutetaan ohjaajia, maksetaan salivuokrat, hankitaan välineitä, kuten soittimia ym.

 

 

Korttien selityksiä

J - Joustokortti

Ei erillistä ennakkoilmoittautumista tunneille, vaan pääset joustavasti koko viikon kaikkille J-merkatuille tunneille. Joustokortti kannattaa ostaa helpoiten ennakkoon netistä, kuten kausikortitkin sillä se sisältää jäsenyyden ja edellyttää rekisteröitymistä.

KK  -  Kausikortti on kyseiselle yhdelle valitulle tunnille kevät- tai syyskauden ajan. Ilmoittautuminen netissä tunneille.

KM  - Kertamaksu. Ei vaadi ennakkoilmoittautumista. KM-merkatuille tunneille myös sarjakortilla, jolloin kerta lasketaan 8€ arvoiseksi. Pilates ja viikonlopun tunnit + lisämaksu, katso kohdasta Hinnat.

 

HUOM! Kaikkia tulevia KM- eli kertamaksullisia tunteja ei ole vielä merkattu aikatauluun, vaan kausikorttien ja joustokorttien myynnin ja kurssien täyttöasteen selvittyä, päivitämme tarpeen mukaan lisää KM merkattuja tunteja mikäli kursseille tulee tarpeeksi ilmoittautuneita, että se järjestetään, mutta paikkoja jää jonkin verran jäljelle.