Ajankohtaista

Mikä sen mukavempi tapa irroittautua arjen askareista kun pyörähtää Salsan pyörteisiin ihastuttavan Yosuelin tahtiin? Nyt sinulla on mahdollisuus laittaa lantio pyörimään maanantaisin 18.30 Sisusaleilla (Karakalliontie 10 02620 Espoo) 11.5 Salsa, 18.5 Latinomix, 25.5 Bailatino, 1.6 Salsa. Tunnin hinta on 5€/kerta ja ei edellytä ennakkoilmoittautumista Nähdään tunneilla, Yosuel
Leppävaaran Sisun Sari Suomalainen sijoittui naisten sarjassa 6 km matkalla kolmanneksi ajalla 24.41.
Valitse yleisurheilu->urheilukoulut 2015 ->ilmoittautuminen
Perinteinen TUL:n kevään aprilliristeily Turusta Tukholmaan ja takaisin risteiltiin maaliskuun lopulla. Leppävaaran Sisulla jälleen kerran edustuskelpoinen joukkue joka osallistui eri TUL:n järjestämiin kokouksiin ja tapahtumiin. Aprilliristeilyn viimeinen "LAJI" oli perinteinen 10-kysymyksen tietokilpailu jonka vetäjänä ja kysymysten laatijana oli Urheilumuseon johtaja Pekka Honkanen. Kilpailuun osallistui viisi joukkuetta ja ylivoimaisen voiton vei Sisun ykkösjoukkue Eko Viljanen/Harri Waltari 13 pisteellä. TOISEKSI TULLUT sai kuusi pistettä ja SIsun kakkosjoukkue 4 pistettä ja sijoittui kolmanneksi.
Leppävaaran Sisun vuosikokoukseen tuli "yllättäin" vuosikokousasioista kiinnostuneita 42 henkilöä joista äänioikeus oli 39 henkilöllä. Puheenjohtajasta jouduttiin äänestämään Eko Viljasen ja Sonja Nordensvedin välillä ja äänestyksestä tuli tiukka, Ekon hyväksi 20-19. Johtokunnan muut jäsenet välittin yksimielisesti Erkki Jokela varapuheenjohtajaksi, sihteeriksi Eva Fager taloudenhoitajaksi Sari Jousi (ulkoistettu ei johtokunnan jäsen) muut jäsenet Joni Heinonen. Ari Laine, Petra Nyman, Mia Jokinen ja Sonja Nordensved.
RSS ATOM