Ajankohtaista

To 18.10. klo 18:00 body+venyttely 85 min, KM, R
Syyslomalla ei ole normaali lukujärjestyksen mukaisia tunteja, mutta korvaava kahvakuula pidetään to 18.10. klo 18:30 ja korvaava toiminnallinen kuntopiiri klo 19:30.
Kausikorttilaiset voivat osallistua korvauksena veloituksetta kertamaksulliselle tunnille myös tänään 19.9. harrastestarttiin klo 19.
Pahoittelemme häiriötä.
Tervetuloa kaikki mukaan jo aikaisemmin zumbailemaan ja siihen päälle vielä rentouttavaan venyttelyyn!
Jonostuslista on käyty läpi ja loput avoimet paikat löytyvät internetistä ilmoittautumisen alta. Käy tutustumassa avoimiin paikkoihin sivuillamme tai tule ilmoittautumaan paikan päälle Karakallioon salin aukioloaikoina.
Maanantain peruuntuneiden tehojumpan ja tiistain muutetun aerobicin asiakkaat voivat käydä korvaavan kerran Karakallion aikuisten KM merkityillä tunneilla viikolla 37. Manitse asiasta respassa tai ohjaajalle.
Täynnä olevien harrastaliikunta tuntien vapaita paikkoja voi tiedustella seuraavasti: 27.8. alkavien tuntien vapaita paikkoja voi kysellä 3.9. alkaen ja 3.9. alkavien tuntien vapaita paikkoja voi kysellä 10.9. alkaen. Voit myös ilmoittaa itsesi jonoon tunneille lesi(at)leppavaaransisu.fi. Ilmoittautumiset mieluiten sähköpostitse. tunneille, jotka eivät ole täynnä, ilmoittautuminen jatkuu normaalisti internetissä.
RSS ATOM