Ajankohtaista

Asiakkaat hoi (26.5.2020)
Otathan mahdollisuuksien mukaan oman jumppa-alustan mukaan tunneille! Olemme poistaneet suurimman osan jumppamatoista asiakaskäytöstä. Mikäli sinulla ei ole jumppamattoa, voit lainata Sisu-saleilta mutta tuothan maton käytön jälkeen tiskin edustalle, niin henkilökunta desinfioi sen käytön jälkeen! Osa välineistä on myös otettu pois käytöstä ja ohjaajat suunnittelevat mahdollisimman paljon tunneista toteutettavaksi oman kehon painolla (poikkeuksena Sisupump/Kahvakuula tunnit) Saavuthan Sisu-saleille max 15min ennen tunnin alkua, vaihdat treenivaatteet yllesi kotona ja hoidat peseytymiset treenin jälkeen kotona :)
http://solidsport.com/leppavaaran-sisu-ry-sisu-salit/watch/lempea-pilates-45-min
Olemme poistaneet suurimman osan jumppamatoista asiakaskäytöstä. Mikäli sinulla ei ole jumppamattoa, voit lainata Sisu-saleilta mutta tuothan maton käytön jälkeen tiskin edustalle, niin henkilökunta desinfioi sen käytön jälkeen!
Jos sinulla on sarjakortti joka vanhenee kevätkauden 2020 päättyessä, saat käyttää jäljellä olevat kerrat syyskauden 2020 aikana. Jos sinulla on useampi käyttämätön kortti, vaihdamme ne uusiin!
Koronaepidemian vuoksi joudumme vähentämään kertamaksullisia tunteja, jotta kauden maksaneille sekä Joustokorttilaisille jää enemmän tilaa! KesäJumpat 2020 ovat kaikki KM tunteja.
RSS ATOM