Ajankohtaista

Kesän jumpat (13.4.2012)
Tiedot kesän jumpista löytyy paikasta Harrasteliikunta-Aikataulut-Kesän jumpat
Kari Lomperi saavutti veteraanien MM-kilpailujen puolimaratoonilla hopeaa ajalla 1.18.50. Kari kilpailee sarjassa 55-vuotta. Kilpailu pidettiin Jyväskylässä.
Haemme ohjaajia (3 ) 7.5. alkaviin kesäurheilukouluryhmiin. Ryhmien ikäjakaumat ovat 4-5v., 6v. ja kouluikäiset. Harjoitukset ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17-19 välillä Leppävaaran stadionilla. Ota yhteyttä Eko Viljanen: 044 340 5326 tai 0400 759 884 tai lesi(ät)leppavaaransisu.fi
Perinteinen aprilliristeily Turku-Tukholma-Turku pidettiin maaliskuun lopulla. Yksi suosituimmista ohjelmanumeroista oli jälleen kerran risteilyntietokilpailu. Kilpailun johtajana toimi Pekka Honkanen joka siviilissä työskenteleei Suomen Urheilumuseossa. Kilpailu ratkesi vasta uusintakierroksella kysymykseen Hannes Kolehmaisen voittoaika Tukholman olympialaisten 5000 metrillä. Kysymyksen tiesi Sisun II-joukkue Reiska ja Eki ja Sisun I-joukkue Eko ja Tage hävisi neljällä kymmenyksellä.
Leppävaaran Sisulla on yhteisö myös Facebookissa. Liittymällä ryhmään saat Sisun ajankohtaiset uutiset suoraan seinällesi!
Tarvitsemme jatkuvasti uusia ihmisiä vapaaehtoisiksi ylläpitääksemme nykyistä seuratyötämme erilaisissa tapahtumissa ja urheilukilpailuissa!
Sporttisaitti-palvelu tarjoaa helppokäyttöisen, nopean ja varmatoimisen julkaisutyökalun liittojen, seurojen ja joukkueiden Internet-sivustojen ja -palvelujen toteuttamiseksi.
RSS ATOM