Ajankohtaista

Ke 9-11 v sählyä lukuunottamatta muutamia paikkoja per kurssi vielä jäljellä kaikille lasten syksyn 2013 kursseille. Olen nopea ja varaa viimeiset paikat lapsellesi! Ilmoittaudu suoraan netissä Harrasteliikunta -> ilmoittautuminen
Perhe-karate tarjolla sunnuntaisin klo 14-15. Ilmoittautuminen auki Harrasteliikunta->ilmoittautuminen.
Ohjaajana Mirva
Harrasteliikunnan Bodo-Karaten aikuisten syksyn vuorot on päivitetty neti-sivuillemme ja ilmoittautuminen on auki harrasteliikunta->ilmoittautuminen linkin takana.
ILMOITTAUTUMINEN molemmat kurssit: Harrasteliikunta -> Ilmoittautuminen -> 1.8. klo 12 alk.
Aikuisten harrasteliikunnan kautta on pidennetty Karakalliossa sisusaleilla. Asiakkaamme ovat toivoneet uudistusta ja nyt kautemme noudattelee enemmän suomalaisten loma-aikoja ja tukee säännöllisenä jatkuvaa liikuntaharrastusta. Aikuisten tunnit alkavat jatkossa jo elokuun puolivälin tienoilla eli tänä syksynä 19.8. ja jatkuvat joulukuun puoleen väliin asti, tänä vuonna 14.12. Muutos ei koske lasten harrasteliikuntaa tai yhteistyössä toteutettavia tunteja, eikä koulujen vuoroja.
Ilmoittautuminen syyskadelle internetin kautta alkaa 1.8.2013 klo 12. Valitse sivuiltamme Harrasteliikunta -> Ilmoittautuminen. Mikäli tunti tulee täyteen, se ei enää näy internet ilmoittautumisessa.
Leila Pirttilahti CSIT:n mestariksi
Pahoittelemme aikatalumuutosta.
Juoksukoulu on aloittelevan juoksijan starttikurssi, jonka neljän infokerran aikana käydään läpi lenkkeilyn ydinasioita. Saat tiiviin paketin juoksuharrastamisen aloittamiseen, ja vaikka harrastaisit jo niin pikakurssi oikeaan treenaamiseen ei ole pahitteeksi. Juoksukoulu on aloittelijan olkapää ja lenkkeilijän tuki keskittyä oikeisiin asioihin. Sisällössä keskitytään juuri olennaisiin asioihin, jotta sinun lenkkeilysi olisi mahdollisimman nautinnollista.
RSS ATOM