Ajankohtaista

To 8.11. alkaen torstain kahvakuulaan klo 17:30 alennetulla kertamaksulla loppusyksyn 5€/kerta. Tule kokeilemaan kuulailua!
Leppävaaran Sisu ry tarjoaa maksutonta haamujumppaa 4-8 vuotiaille lapsille ja vanhemmille ke 31.10. klo 18:15-19, Karakalliossa Sisu-saleilla (osoite: Karakalliontie 10, 02620 Espoo) Luvassa ohjattuja leikkejä ja temppurataa. Pukeutua saa halutessaan aiheen mukaisesti fantasia-asuun, mutta pakollista se ei ole. Vanhemmat osallistuvat yhdessä pienimpien kanssa mukaan jumppaan ja temppurataan, isommat lapset voivat liikkua ohjatusti ilman omaa vanhempaa, mutta vanhemman tai saattajan tulee tuoda ja hakea lapset hyvissä ajoin paikalle. Ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!
Perheliikuntaa 2-8 -vuotiaille lapsille perheineen. Töpinöissä liikkuvat lapset ja vanhemmat yhdessä ja käytettävissä on mitä erilaisempia välineitä, liikkuminen tapahtuu ilman ohjausta. Osoite: Kalasääksenkatu 4, 02620 Espoo. Sisäänkäynti talon takaa alapihalta.
Ohjelmassa on juhlapuhe Birgitta Kerviseltä, jonka Kansainvälinen olympiakomitea (KOK) on palkinnut rheilun tasa-arvotyöstä Women and Sport Trophy -tunnustuspalkinnolla ja TUL:n ansiomerkkien jakoa mm. Eva Fager ja Eko Viljanen TUL:n kultainen ansiomerkki ja lisäksi muita palkittavia. Tarjolla on pientä naposteltavaa ja muuta vapaata ohjelmaa.
Palkitaan Leppävaaran Sisun mestaruuskilpailuihin osallistujat (3 parasta) ja lisäksi urheilukouluhin osallistujia, skeä sarjojen parhaat, sekä seuran paras yleisurheilija. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!
Samuel juoksi toisen kerran voittoon peräkkäin voitoon Rantamratonin 10 kilometrillä. Samuelin aika oli 32,56 ja se on uusi reittiennätys. Onnea Samuel!
RSS ATOM