Ajankohtaista

Vapaat paikat on päivitetty järjestelmään ja kurssti, joilla on vapaita paikkoja löytyvät internet-ilmoittautumisestamme Harrasteliikunta ->ilmoittautuminen
Ke 9-11 v sählyä lukuunottamatta muutamia paikkoja per kurssi vielä jäljellä kaikille lasten syksyn 2013 kursseille. Olen nopea ja varaa viimeiset paikat lapsellesi! Ilmoittaudu suoraan netissä Harrasteliikunta -> ilmoittautuminen
Perhe-karate tarjolla sunnuntaisin klo 14-15. Ilmoittautuminen auki Harrasteliikunta->ilmoittautuminen.
Ohjaajana Mirva
Harrasteliikunnan Bodo-Karaten aikuisten syksyn vuorot on päivitetty neti-sivuillemme ja ilmoittautuminen on auki harrasteliikunta->ilmoittautuminen linkin takana.
ILMOITTAUTUMINEN molemmat kurssit: Harrasteliikunta -> Ilmoittautuminen -> 1.8. klo 12 alk.
Aikuisten harrasteliikunnan kautta on pidennetty Karakalliossa sisusaleilla. Asiakkaamme ovat toivoneet uudistusta ja nyt kautemme noudattelee enemmän suomalaisten loma-aikoja ja tukee säännöllisenä jatkuvaa liikuntaharrastusta. Aikuisten tunnit alkavat jatkossa jo elokuun puolivälin tienoilla eli tänä syksynä 19.8. ja jatkuvat joulukuun puoleen väliin asti, tänä vuonna 14.12. Muutos ei koske lasten harrasteliikuntaa tai yhteistyössä toteutettavia tunteja, eikä koulujen vuoroja.
Ilmoittautuminen syyskadelle internetin kautta alkaa 1.8.2013 klo 12. Valitse sivuiltamme Harrasteliikunta -> Ilmoittautuminen. Mikäli tunti tulee täyteen, se ei enää näy internet ilmoittautumisessa.
RSS ATOM