Ajankohtaista

Täynnä olevien harrastaliikunta tuntien vapaita paikkoja voi tiedustella seuraavasti: 27.8. alkavien tuntien vapaita paikkoja voi kysellä 3.9. alkaen ja 3.9. alkavien tuntien vapaita paikkoja voi kysellä 10.9. alkaen. Voit myös ilmoittaa itsesi jonoon tunneille lesi(at)leppavaaransisu.fi. Ilmoittautumiset mieluiten sähköpostitse. tunneille, jotka eivät ole täynnä, ilmoittautuminen jatkuu normaalisti internetissä.
Huomioithan, että Espoon kaupunki ei vakuuta asiakkaitaan harrasteliikunnan tunneilla ja tämä koskee myös Leppävaaran Sisun kanssa yhteistyössä järjesteviä tunteja: ma klo 9 kuntotreeni ma klo 10 seniorijumppa ma klo 11 kevyt seniorijumppa ma klo 16:30 juniorijumppa ma klo 17:15 juniorijumppa ma klo 18:10 keskivartalo ma klo 19 syvävenyttely ti klo 18 kuntotreeni ke klo 18 tervekeho Mikäli haluat vakuuttaa itsesi tuntien ajaksi, on sinun hankittava itse vakuutus. Sinun on myös mahdollista liittyä Leppävaaran Sisun jäseneksi, jolloin saat samalla vakuutuksne tuntien ajaksi. Jäsenmaksu syksy 2012 on 10€ lapset ja 20€ aikuiset.
Ilmoittautuminen internetissä harrasteliikunnan ilmoittautuminen osioin kautta.
2 x viikossa jumppien 80€ hinta koskee vain normaalihintaisia jumppia, ei pilatesta, zumbaa tai kuntonyrkkeilyä. Jos ilmoittaudut vaikka Pilatekseen 100€ ja normaalihintaiseen 50€ jumpaan, saat -10€ alennusta normaalihintaisesta jumpasta.
Karakalliossa kausi alkaa viikolla 35 eli 27.8. alkaen. Muiden liikuntapaikkojen tarkemmat aloituspäivämäärät on päivitetty harrasteliikunna aikataulut osioon kyseisen tunnin perään.
Aikaisemmat ohjeet harrasteliikunnan sisaralennuksesta olivat hiukan epäselvät, mutta ohjeet on nyt päivitetty. Lista, josta hinnat voi vielä tarkistaa löytyy harrasteliikunnan hinnat osion alta.
Tunneille ennakkoilmottautuminen tmestari@hotmail.com, jos sinulla ei ole kyseisiä välineitä tunnille, niin ilmoita ilmottautumisesi yhteydessä asiasta. 8.8 Vesijuoksun perusteet klo 18 Pitkäjärvenranta; Lähdepurontie 1 (oma vyö) 15.8 Kävelytesti klo 17.30, Leppävaaran stadion (oma sykemittari) Lihaskuntotesti klo 18, ...Leppävaaran stadion 12min juoksutesti klo 18.30, Leppävaaran stadion 22.8 Sauvakävelyn perusteet klo 18 Leppävaaran uimahalli edessä (omat sauvat) 29.8 Rullaluistelun perusteet klo 18 Leppävaaran urheilupuiston pyörätuolirata (omat rullaluistimet) 5.9 Vaunujumppa klo 18, Karakallio (lapsi/lapset ja vaunut) 12.9 "lenkkeilyn alkeet" klo 18, Leppävaaran uimahalli Tunnit ohjaa Tanja
Muistathan, että jos olet jo ilmoittautunut näiden lisäksi toiselle jumppatunnille, niin ilmoitathan toimistolle tästä. Jos olet jo maksanut netissa 50€ ensimmäisestä jumpasta, niin voit tulostaa uuden laskun ja korjata summaksi 30€ ja maksaa sen viitteellä, jolloin yhteissummaksi tulee 80€ eli 2 x viikossa jumpat. Tai jos aiot maksaa kummatkin käteisellä tai joilllakin meille käyvillä seteleillä, niin ilmoitathan silloinkin toimistolla, niin pidämme varauksen voimassa 23.8. asti ja rahastamme oikean summan paikan päällä.
RSS ATOM