Ajankohtaista

VUODEN JUMPPARI! (27.11.2012)
Leppävaaran Sisulla on tapana vuoden lopuksi arpoa aktiivisimpien jumppareiden keskuudesta vuoden jumppari ja muistaa häntä pienellä lahjalla. Tänä vuonna kisa oli kova ja aktiivisia jumppareita oli todella paljon. Arpa suosi tänä vuonna Olli Sääksvuorta Onnittelemme Ollia! Palkintona hän saa -50€ alennuksen kevään 2013 rajaton-kortista
Poikien sähly Postipuun koululla alkaa poikkeuksellisesti tänään ma 26.11. klo 18:15, jotta sijainen kerkeää paikalle. Tunti pidetään silti, mutta se pidetään 45 min. pituisena. Pahoittelemme muutosta.
Pahoittelemme muutosta!
Eli tunti pidetään, mutta se alkaa 15 min. myöhemmin, että sijainen kerkeää paikalle
Tervetuloa tutustumaan Leppävaaran Sisun toimintaan 25.10 Hyvinvointitreffeille klo 15-18 Sellon kirjastoon. Aerobic esitys klo 17:10, tervetuloa jumppaamaan!
Oletko aina halunnut kokeilla kahvakuulaa, mutta et ole uskaltanut kokeneiden sekaan tunneille? Nyt sinulla on mahdollisuus tutusta kahvakuulaan ja oikeisiin suoritustekniikoihin omassa rauhassa kahvakuula startti -kurssilla, joka on suunnattu aloittelijoille. Käymme läpi kahvakuulan perustekniikoita rauhalliseen tahtiin ja asioita kerraten. Parhaan hyödyn saat ilmoittautumalla koko 4 kerran kussille, mutta mukaan pääsee myös kertamaksulla. Tervetuloa!
Pahoittelemme aikataulumuutosta.
RSS ATOM