Ajankohtaista

Maanantain kuntonyrkkeilyt yhdistyvät yhdeksi tunniksi 17.2. klo 20 ja klo 19 alkaa sen sijaan pyöriä Toiminnallinen treeni. Tervetuloa kokeilemaan kaikki tehokkaasta lihaskuntopainotteisesta treenistä kiinnostuneet!
To 6.2. Klo 17:15 juniorijumppa pidetään ja myös 3-4 v voivat osallistua siihen. Klo 18 keskivartalo pidetään normaalisti.
Su 16.2. klo 10-12 Rastaalan koululla Perhetöpinät. Osoite: Kalasääksenkatu 4, käynti liikuntasaliin takakautta. Perhetöpinöissä liikkuvat 2-8- vuotiaat lapset ja vanhemmat yhdessä. Käytettävissä on mitä erilaisempia välineitä. Välineet saattavat vaihdella toimipaikan mukaan ja liikkuminen tapahtuu ilman ohjausta. Leppäavaaran Sisu ei vakuuta osallistujia. Sisäliikuntaan sopiva vaatetus. Järjestäjänä: Leppävaaran Sisu ry Tervetuloa!
http://rantamaraton.creamailer.fi/email/52e79d8b056e9
Käy tutustumassa harrastelikunta->ilmoittautuminen
Teknisen vian takia kaikki avoimet kurssit eivät näkyneet heti ilmoittautumisen alettua ilmoittautumislistauksessa, mutta vika on nyt korjattu. Käy tutustumassa päivitettyyn listaan. Vielä vapaata sekä aikuisten, että lasten tunneille!
Leppävaarna Sisu ry:n perinteinen suuri varainhankintatapahtuma starttaa taas 2.12.2013 Sellossa Anttilan edustalla toisessa kerroksessa. Tule tukemaan lasten- ja nuorten harrasteliikuntaa tuomalla lahjasi paketoitaviksi. Liitteenä tarkempi aikataulu. Myös vapaaehtoisia paketoijia tarvitaan eli mikäli olet kiinnostunut tukemaan lasten- ja nuorten harrasteliikuntaa, voit ilmoittautua Sari Koivumäki/044 340 5327.
RSS ATOM