Ajankohtaista

pahoittelemme
Tervetuloa!
Powerbody asiakkaat voivat osallistua tänään kiinteytys 17:45 tunnille tai 19:05 tehojumppa Postipuun koululla tai muille kertamaksullisille tunneille veloituksetta tällä viikolla
Tutustu uusiin tunteihimme! Olemme lisänneet, sekä aikuisten, että lasten tarjontaa. Huomaathaan, että tunteihin saattaa tulla vielä pieniä muutoksia.
Perustamme keväällä 2014 alla mainitut uudet lasten ryhmät. Varmista paikkasi. Ilmoittautuminen auki kohdassa harrasteliikunta->ilmoittautuminen->ilmoittautudu netissä.
Tuo ystäväsi kokeilemaan KM (kertamaksu) merkattua aikuisten harrasteliikunnan tuntia veloituksetta. Kampanja jatkuu koko syykauden loppuun asti. Kausimaksun tai joustokortin syksyllä ostanut jäsen voi tuoda yhden ystävän, tutun tai perheenjäsenen kokeilemaan yhtä kertamaksullista tuntia veloituksetta syyskauden loppuun asti. Yksi kokeilukerta per uusi henkilö. Kausimaksun tai joustokortin ostanut voi kuitenkin tuoda eri henkilön kokeilemaan toista tuntia eli voit tuoda vaikka joka kerta kun itse jumppaat uuden henkilön kokeilemaan tuntia.
RSS ATOM