Ajankohtaista

Koronaepidemian vuoksi joudumme vähentämään kertamaksullisia tunteja, jotta kauden maksaneille sekä Joustokorttilaisille jää enemmän tilaa! KesäJumpat 2020 ovat kaikki KM tunteja.
Jumpat tallentuvat Liven jälkeen Sisun SolidSport sivuille :-)
Mikäli sinulla on sarjakortti jonka voimassaolo päättyy kevätkauden 2020 lopussa, pitenee sen käyttöaika yhdellä kaudella. Vaihdamme sarjakortit uusiin syyskauden alkaessa Karakalliossa asiakaspalvelun ollessa auki.
https://solidsport.com/leppavaaran-sisu-ry-sisu-salit/watch/kahvakuula-45-min
https://solidsport.com/leppavaaran-sisu-ry-sisu-salit/watch/pilates-45-min
Leppävaaran Sisu ry tarjoaa harrasteliikuntaa Solidsport sovelluksen kautta Lataa ilmainen sovellus mobiililaitteellesi ja luo tunnukset itsellesi. Halutessasi voit myös luoda tunnukset ja katsoa/ jumpata tietokoneen välitykselläkin. Toimi näin: lataa ilmainen sovellus sovelluskaupastasi mobiililaitteellesi-> luo tunnukset-> etsi palveluntuottajista Leppävaaran Sisu ry (löytyy parhaiten, kun kirjoitat hakukenttään sisu- salit) -> ala seuraamaan meitä. Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun Sisu on ladannut uutta materiaalia/ on Livetilassa. Livetunneista ilmoitamme internetsivuillamme sekä Facebookissa. Jos et ehdi tai pääse liittymään mukaan, ei hätää. Videot tallentuvat Solidsportiin ja voit käyttää niitä jälkikäteenkin. Jos ilmenee ongelmia, olethan yhteydessä sähköpostitse, niin autan teitä mielelläni ? Tulossa on myös lapsille liikuntaa, eli harrastajien vanhemmat voi myös hyvin ladata sovelluksen. Voitte yhdessä jumppailla! Kiitos kaikille ymmärryksestä sekä tuesta tämän hirvittävän tilanteen keskellä. Se kuinka kauan varsinainen toiminta on tauolla, on tällä hetkellä kysymysmerkki. Kaikesta huolimatta ihanaa alkanutta viikkoa ihan kaikille Parhain terveisin Leppävaaran Sisu ry johtokunta
RSS ATOM