Ajankohtaista

Pahoittelemme häiriötä.
Tervetuloa kaikki mukaan jo aikaisemmin zumbailemaan ja siihen päälle vielä rentouttavaan venyttelyyn!
Jonostuslista on käyty läpi ja loput avoimet paikat löytyvät internetistä ilmoittautumisen alta. Käy tutustumassa avoimiin paikkoihin sivuillamme tai tule ilmoittautumaan paikan päälle Karakallioon salin aukioloaikoina.
Maanantain peruuntuneiden tehojumpan ja tiistain muutetun aerobicin asiakkaat voivat käydä korvaavan kerran Karakallion aikuisten KM merkityillä tunneilla viikolla 37. Manitse asiasta respassa tai ohjaajalle.
Täynnä olevien harrastaliikunta tuntien vapaita paikkoja voi tiedustella seuraavasti: 27.8. alkavien tuntien vapaita paikkoja voi kysellä 3.9. alkaen ja 3.9. alkavien tuntien vapaita paikkoja voi kysellä 10.9. alkaen. Voit myös ilmoittaa itsesi jonoon tunneille lesi(at)leppavaaransisu.fi. Ilmoittautumiset mieluiten sähköpostitse. tunneille, jotka eivät ole täynnä, ilmoittautuminen jatkuu normaalisti internetissä.
Huomioithan, että Espoon kaupunki ei vakuuta asiakkaitaan harrasteliikunnan tunneilla ja tämä koskee myös Leppävaaran Sisun kanssa yhteistyössä järjesteviä tunteja: ma klo 9 kuntotreeni ma klo 10 seniorijumppa ma klo 11 kevyt seniorijumppa ma klo 16:30 juniorijumppa ma klo 17:15 juniorijumppa ma klo 18:10 keskivartalo ma klo 19 syvävenyttely ti klo 18 kuntotreeni ke klo 18 tervekeho Mikäli haluat vakuuttaa itsesi tuntien ajaksi, on sinun hankittava itse vakuutus. Sinun on myös mahdollista liittyä Leppävaaran Sisun jäseneksi, jolloin saat samalla vakuutuksne tuntien ajaksi. Jäsenmaksu syksy 2012 on 10€ lapset ja 20€ aikuiset.
Ilmoittautuminen internetissä harrasteliikunnan ilmoittautuminen osioin kautta.
RSS ATOM