Tiedote Sisu-Salit tilanne 15.11.2022

15.11.2022

Hei
Osa onkin jo varmasti kuullut puhetta Karakallion ostoskeskuksen purkutöistä, niin valitettavasti myös minä. Tässä vaiheessa kirjoitan mahdolliset muutokset, sillä kukaan ei tällä hetkellä tiedä Karakallion ostoskeskuksen purkutöiden aikataulusta sen enempää. Tiedotan teitä heti kun on jotain konkreettista tiedotettavaa. Varauduttava meidän on Sisu-salin purkuun, vaikka en vielä olisi tilasta valmis luopumaan.

Kevät kausi käynnistetään normaaliin tapaan tammikuussa mutta mikäli vuokrasopimus päättyy maaliskuun 2023 loppuun, päättyy ryhmäliikuntatunnit Karakallion osalta perjantaina 24.3.2023

Aiemmin olette maksamalla kausimaksun lunastaneet oikeuden harrastaa koko kauden ajan, nyt siihen tulee kuitenkin muutos. Karakalliossa liikkuvat ilmoittautuu 9.1.-24.3.2023 ajalle ja mikäli jatkoa tiloissamme saadaan, laskutan asiakkailta loppukauden maksun suoraan järjestelmän kautta. Teidän ei siis tarvitse ilmoittautua uudestaan mutta mikäli paikan haluaa säilyttää, on kausimaksu maksettava ennen laskussa olevan eräpäivän erääntymistä. Kun kaikki on täysin epävarmaa, voi ”lisäaikaa” tulla 1kk kerrallaan.

Kaikenlaisia suunnitelmia on loppukevään varalle. Toivotaan kuitenkin että voisimme vielä jumppailla huoletta koko kevätkauden ajan myös Sisu-saleilla!

Ilmoittautuminen koulujen sekä lasten tunneille säilyvät siis ennallaan.

*Kevätkauden 2023 aikataulu julkaistaan tällä viikolla, laitan siitä sitten erillistä sähköpostia vielä tulemaan
 

 

Parhain terveisin

Leppävaaran Sisu ry

johtokunta