EKO VILJANEN JATKAA LEPPÄVAARAN SISUN PUHEENJOHTAJANA 2017

22.3.2017

Leppävaaran Sisun vuosikokous pidettiin Sisun toimistolla maaliskuun puolivälissä. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Harri Waltari ja kokouksen sihteeriksi Sari Koivumäki. Esityslistan kohdat toimintakertomus, toimintasuunnitelma, vuoden 2016 tilinpäätös ja talousarvio vuodelle 2017 hyväksyttiin yksimielisesti. Jaostojen puheenjohtajiksi valittiin harrastelikuntaan Petra Nyman, hiihto- ja suunnistusjaostoon Erkki Jokela, yleisurheiluun Joni Heinonen ja shakkiin Paavo Mäkelä. Leppävaaran Sisun puheenjohtajaksi vuodelle 2017 valittiin Eko Viljanen, varapuheenjohtajaksi Erkki Jokela ja sihteeriksi Eva Fager muut johtokuntaan valitut olivat Sakari Taskila, Joni Heinonen, Mia Jokinen, Petra Nyman, sekä Seppo Lehtinen. Tärkeimmät tehtävät on vuonna 2017 Länsiväyläjuoksu yhdessä Viipurin Urheilijoiden kanssa, aikuisten avoimet TUL:n mestaruuskilpailut yhdessä Rekolan Raikkaan HKT:n ja Veikkolan Veikkojen kanssa. Myös syksyn Rantamaraton yhdessä Tapioiden ja Esbo If:n kanssa on yksi syksyn kohokohdista.

Leppävaaran Sisun vuosikokous pidettiin Sisun toimistolla maaliskuun puolivälissä. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Harri Waltari ja kokouksen sihteeriksi Sari Koivumäki. Esityslistan kohdat toimintakertomus, toimintasuunnitelma, vuoden 2016 tilinpäätös ja talousarvio vuodelle 2017 hyväksyttiin yksimielisesti. Jaostojen puheenjohtajiksi valittiin harrastelikuntaan Petra Nyman, hiihto- ja suunnistusjaostoon Erkki Jokela, yleisurheiluun Joni Heinonen ja shakkiin Paavo Mäkelä. Leppävaaran Sisun puheenjohtajaksi vuodelle 2017 valittiin Eko Viljanen, varapuheenjohtajaksi Erkki Jokela ja sihteeriksi Eva Fager muut johtokuntaan valitut olivat Sakari Taskila, Joni Heinonen, Mia Jokinen, Petra Nyman, sekä Seppo Lehtinen.

Tärkeimmät tehtävät on vuonna 2017 Länsiväyläjuoksu yhdessä Viipurin Urheilijoiden kanssa, aikuisten avoimet TUL:n mestaruuskilpailut yhdessä Rekolan Raikkaan HKT:n ja Veikkolan Veikkojen kanssa. Myös syksyn Rantamaraton yhdessä Tapioiden ja Esbo If:n kanssa on yksi syksyn kohokohdista.