Leppävaaran Sisu ry tuottaa aikuisten harrasteliikuntaryhmät Solidsport sovelluksen kautta sunnuntaista 29.11.2020 lähtien aina kauden loppuun saakka.

4.12.2020

Lue kohta artikkeli->

Leppävaaran Sisu ry tuottaa aikuisten harrasteliikuntaryhmät Solidsport sovelluksen kautta sunnuntaista 29.11.2020 lähtien aina kauden loppuun saakka.

  • Tarvittaessa ohjaajat lähettävät treeniohjelmia asiakkaille sähköpostitse.
  • Syyskaudella turvavälin mahdollistamisen vuoksi lisättyjä tunteja ei tuoteta
    • Tiistain SykeBody lisätunti
    • Torstain BodyShape lisätunti
    • Ohjaajina toimivat tutut ohjaajat. Mahdollisia sijaisia EI hankita. Eli varsinaisen ohjaajan ollessa poissa, ko. tunteja ei kuvata kyseisenä päivänä.
    • Muutoksena on että 55min tunnit lyhennetään 45min pituisiksi ja 45min tunnit 30min pituisiksi.

Syyskauden aikataulun mukaiset tunnit tuotetaan mutta aikataulumuutoksin

Osa jumpista pysyy aikataulussaan, mutta joidenkin tuntien kohdalla aikataulumuutoksia. 

 

Leppävaaran Sisun henkilökunta tiedottaa asiakkaita tulevista Livetunneista internetsivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa.

 

Livetunnit jäävät tallenteeksi Solidsportalustalle.

 

Lisätietoa parhaiten sähköpostiste

lesi@leppavaaransisu.fi


Pidä huoli itsestäsi

 

Solidsport ohjeet käyttäjille

 

Leppävaaran Sisu ry tarjoaa harrasteliikuntaa Solidsport sovelluksen kautta.

Lataa ilmainen sovellus mobiililaitteellesi ja luo tunnukset itsellesi. Halutessasi voit myös luoda tunnukset ja katsoa/ jumpata tietokoneen välitykselläkin. Toimi näin: lataa ilmainen sovellus sovelluskaupastasi mobiililaitteellesi-> luo tunnukset-> etsi palveluntuottajista Leppävaaran Sisu ry (löytyy parhaiten, kun kirjoitat hakukenttään sisu- salit) -> ala seuraamaan meitä.

Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun Sisu on ladannut uutta materiaalia/ on Livetilassa. Livetunneista ilmoitamme internetsivuillamme sekä Facebookissa. Jos et ehdi tai pääse liittymään mukaan, ei hätää. Videot tallentuvat Solidsportiin ja voit käyttää niitä jälkikäteenkin. Jos ilmenee ongelmia, olethan yhteydessä sähköpostitse, niin autan teitä mielelläni. Kiitos kaikille ymmärryksestä sekä tuesta tämän hirvittävän tilanteen keskellä